bObles Balansko (Blå)

Pris:
229 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P561423
Antal:
Finns i lager
Utvecklar följande färdigheter:
Logik
Motorik
Kreativitet

I samband med årets Cirkus Summarum lanserade bObles balanssko i dom berömda Circus summarum färgerna. bObles cirkus balanssko är en helt ny rolig, stimulerande och utmanande produkt för muskeldystrofi. För varje köpt cirkus balanssko går 30kr för muskeldystrofi.
Med balans skor på barnen och de unga utmanas och utvecklas deras balans genom exemplet nedan genom att luta, försöka att gå eller hoppa. Barn Sjukgymnast Louise Hærvig säger: Vi behöver spela, skratta och balans som en stor cirkusartist ... eftersom kroppen nämligen säger klara, färdiga, gå för livets utmaningar. Att kroppen utmanas i balansräkningen är en av de viktigaste stimuli under hela livet - sätt fötterna i balans skor och du är på god väg.
bObles tumlings möbler är tillverkade av stark EVA skum som är halkfritt och inte innehåller farliga fatalater eller andra mjukgörare, och dessutom har en mjuk yta som är lätt att rengöra med en fuktig trasa. Materialet är lätt, och kanterna är runda och därför ger inga märken på golv eller  möbler. bObles tumlande djur är testade för barn.

Storlek: 7 x 20 x 8 cm.
Ålder: Från 0 år.

Finns i flera färger
Kompletera gärna med Pusselmattan Ergo