bObles Fisk 12 cm (Rosa)

Pris:
499 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P900003
Slut i lager
Utvecklar följande färdigheter:
Logik
Motorik
Kreativitet

Fisken, som finns i två storlekar, kan staplas ovanpå varandra. Bara att ha en av varje skapar en möbel - för barnet som växer - kan användas mycket länge. Den lilla fisken är för barn som precis har lärt sig att sitta. Den stora är för äldre barn, och ovanpå varandra, ja - det är en tonåring eller en vuxen. Den mest lysande saken om fisken - särskilt i större format - är att den kan rulla. Det är mycket utmanande för motorisk utveckling. Barnen kan ligga över dem och stärka sin rygg och få viktbelastning på armarna. Dom kan rulla till varandra, eller rulla och jaga den, och sedan kan dom sitta medan den är i rörelse.
Den lilla fisken fungerar bra som en kudde på stolen, så att barnet kan nå upp ordentligt till bordet, som en fotpall för barnet. Eller en del av en hinderbana. Den lilla fisken har oändliga funktioner.
bObles tumlings möbler är tillverkade av starkt EVA skum som är halkfritt och inte innehåller farliga ftalater eller andra mjukgörare, och dessutom har en mjuk yta som är lätt att rengöra med en fuktig trasa. Materialet är lätt, och kanterna är runda och därför ger dom inga märken på golv eller möbler. bObles tumlande djur är testade för barn.
   
Storlek: 12 x 39 cm.
Ålder: Från 0 år.

Finns i flera färger
Kompletera gärna med Pusselmattan Ergo