bObles Fisk 24 cm (Lila)

Pris:
899 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P899961
Antal:
Finns i lager
Utvecklar följande färdigheter:
Logik
Motorik
Kreativitet

Fisken som finns i två storlekar, kan staplas ovanpå varandra. Bara att ha en av varje skapar en möbel, för barnet som växer och  kan användas mycket länge. Den lilla är för barn som precis har lärt sig att sitta. Den stora är för äldre barn, och ovanpå varandra, ja, det är en tonåring eller en vuxen. Den mest lysande saken om fisken, särskilt i större format är att den kan rulla. Det är mycket utmanande för motorisk utveckling. Barnen kan ligga över dem och stärka sin rygg och få viktbelastning på armarna. Dom kan rulla till varandra, eller rulla och jaga den och sedan kan du sitta medan den är i rörelse.
Den stora fisken kan också användas som ett extra steg till krokodilen. Genom att placera de stora fiskarna med krokodilen, är det ett naturligt extra steg som i steg höjd liknar existerande resa på krokodilen. Den stora fisken är också perfekt i badrummet som pall när man borstar tänder eller liknande, eftersom materialet gör att fisken inte glider på våta golv.
bObles tumlings djur är tillverkade av starkt EVA skum som är halkfritt och inte innehåller farliga ftalater eller andra mjukgörare, och dessutom har en mjuk yta som är lätt att rengöra med en fuktig trasa. Materialet är lätt, och kanterna är runda och därför ger inga märken på golv eller möbler. bObles tumlande djur är testade för barn.


Storlek: 24 x 30 cm.
Ålder: Från 0 år.

Finns i flera färger
Kompletera gärna med Pusselmattan Ergo