Crazy Aarons Thinking Putty Amethyst Blush

Ord. pris: 
199 kr
Rea:
160 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1677530
Du sparar: 
39 kr (20%)
Antal:
Finns i lager
En lera som ändrar färg när den värms! Hypercolor Thinking Putty är termokromisk-en lätt beröring med händerna eller en varm kopp kaffe förändrar lerans färg. Kyl ner leran så återfår den sin ursprungliga färg. Thinking Puttys "hypercolor" leror är först hårda och mjuknar sedan när man arbetar med dem - perfekta för att göra skulpturer, "poppa", riva och stärka händer och handleder med.
Ametist är en halvädelsten, en lila kvarts, populär som smyckesten redan under medeltiden och renässansen. Ametist uppstår i Geoder (dvs håligheter i främst sedimentära och magmatiska bergarter där olika mineraler fälls ut och bildar kristaller) och har sedan lång tid tillbaka ansetts besitta magiska krafter.
Den naturliga färgen på ametist varierar från en lätt violett rosa till en djup rödlila. Upplev varje nyans med Ametist Blush Thinking Putty. Till en början en härlig mörk lavendel som blir rosa med hjälp av värmen från dina händer. Silikonbaserad lera som aldrig torkar ut. Leran är tänjbar, formbar och studsar. Uppfyller den europeiska standardserien EN 71-1-2-3 gällande leksakers säkerhet

Innehåller
90 gram lera

Ålder
Från 3 år


·Leverans inom 1-4 dagar
·Frakt endast 49 kr
·Alltid fri frakt över 699 kr
·14 dagars ångerrätt