Planet Kid Mini Tvål

Pris:
139 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P836704
Antal:
Finns i lager
Tvål är fortfarande en mycket mer naturlig kroppsvårdsprodukt än duschgel eftersom den är formulerad med växters oljor istället för kemiska rengöringsmedel. Vidare minskar det risken för vattenföroreningar eftersom det är mycket mer environmentaly vänlig.
Planet Kid extra mild flytande tvål är formulerade med den mycket mjuka coco olja och deras allergivänliga formel respekterar den känsliga huden på barn. Den tvättar mycket mjukt och deras fuktgivande och närande ingredienser från mjölk, ett naturligt ursprung, lämnar en mjuk och smidig hud.
Utan petrokemiska härleds, utan kemiska konserveringsmedel (parabener), som tvålar brukar innehålla och utan allergener, den extra milda planet Kid flytande tvålar är en mer naturlig och säker produkt för barns hälsa.
Dessutom har extra mild planet kid flytande tvålar,  en hemlighet, de flyter på badvattnet. Det är praktiskt eftersom vi inte behöver leta efter dem i den djupa änden av badet och det finns ingen risk för barn att halka på det! Det är magiskt när de alltid kommer tillbaka upp ur badvattnet och hjälper barn att lära sig hygien på ett lekfullt och praktiskt sätt!

Dessutom gör dess fina stjärnform det lättare för barn att greppa dom i sina små händer.
Planet kid extra mild flytande tvål är perfekt anpassade till barns dagliga hygien: ekonomiskt och ekologiskt.

Innehåll: 6st tvålar.
Varning: Används under kontroll av en vuxen, denna produkt är ingen leksak.